סלמון עם ריבה-רוטב בלסמי
סלמון עם ריבה-רוטב בלסמי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מרמלדה כתומה, עלי רוזמרין, פלפל טחון טרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב בלסמי, סלמון עם יין אדום-רוטב בלסמי, ו סלמון ברוטב רוזמרין בלסמי.
הוראות
יש לשטוף סלמון, לטפוח יבש, ולהניח את העור בתוך תבשיל 3 ליטר משומן קל (על 9 על 13 ב.). לשפשף 1/4 פלפל כפית על סלמון.
אופים בתנור 400 עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים-למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), כ -15 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום גבוה, לשלב רוזמרין, ריבה, חומץ בלסמי, ובצל. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת 1/2 כוס.
חותכים סלמון לחתיכות שוות; להשתמש מרית רחבה כדי להעביר צלחות. תערובת בצל כפית שוב ושוב סביב סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.