קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות9
מגזין

סלמון עם רליש זית Broccolini

סלמון עם רליש זית Broccolini
סלמון עם רליש זית Broccolini הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. אם יש לכם זיתים kalamatan, פילה סלמון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם תבלין זית, סלמון קלוי עם עגבניות-זית רליש, ו מיני לביבות עם סלמון-זית להתענג.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, צלפים, גרידת לימון, 2 כפיות שמן, וכפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חום 1 כפית של השמן הנותר במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את broccolini, שום, כוס מים, וכפית כל מלח ופלפל. מכסים ומבשלים, משליכים מדי פעם, עד המים התאדו ואת broccolini הוא רק רך, 6 עד 8 דקות.בינתיים, מחממים את כפית השמן הנותרת במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. מתבלים את הסלמון עם כפית כל מלח ופלפל ומבשלים עד אטום לאורך, 3 עד 5 דקות לכל צד. למעלה הסלמון broccolini עם רליש זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עוגת זיתעוגת זית
BroccoliniBroccolini
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.