קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות

סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות
סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירות תשוקה, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירות קיווי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קיווי-ברי פבלובה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה, סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה), ו סלט אבוקדו ומנגו עם ויניגרט פסיפלורה.

הוראות

1
מתבלים סלמון עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים סלמון ומבשלים כ 4 דקות לכל צד, עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
העברה לצלחת; לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.