קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

סלמון פלפל אדום קלוי עם תרד

סלמון פלפל אדום קלוי עם תרד
סלמון פלפל אדום קלוי עם תרד נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם התרשמו מתכון זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם אוכל פסיפי קלוי פלפל ומרק עגבניות, מלח ים קלטי, פילה סלמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות לסיר בינוני
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
מרק עגבניותמרק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להפחית מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם במשך 10-20 דקות עד מתעבה ורק 1 כוס נשאר
3
הניחו בצד את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
הפעל את התנור על 500להשאיר את העור על הדגים; לשטוף ולטפוח יבש עם מגבת נייר
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים עור דגים בצד על גיליון אפייה מתכת
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
לשפשף פילה בנדיבות עם שמן זית, ואז מפזרים מלח
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
לאחר טמפרטורת התנור הגיעה 500, להפחית ל 275, ואז מיד לשים גיליון עם סלמון על המדף הנמוך ביותר
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
סלמון צלוי 8 עד 13 דקות; 2 עד 3 דקות לפני הסלמון נעשה להוסיף את כל התרד לאפייה גיליון בתנור לנבול
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כאשר הסלמון/תרד נעשה, מניחים כוס של רוטב עגבניות פלפל אדום במרכז כל צלחת
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10
מניחים סלמון על גבי רוטב, ולאחר מכן להפיץ תרד סביב סלמון ורוטב
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
לשרת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.