סלמון פלפל אדום קלוי עם תרד
סלמון פלפל אדום קלוי עם תרד נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם התרשמו מתכון זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם אוכל פסיפי קלוי פלפל ומרק עגבניות, מלח ים קלטי, פילה סלמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות לסיר בינוני
להפחית מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם במשך 10-20 דקות עד מתעבה ורק 1 כוס נשאר
הפעל את התנור על 500להשאיר את העור על הדגים; לשטוף ולטפוח יבש עם מגבת נייר
מניחים עור דגים בצד על גיליון אפייה מתכת
לשפשף פילה בנדיבות עם שמן זית, ואז מפזרים מלח
לאחר טמפרטורת התנור הגיעה 500, להפחית ל 275, ואז מיד לשים גיליון עם סלמון על המדף הנמוך ביותר
סלמון צלוי 8 עד 13 דקות; 2 עד 3 דקות לפני הסלמון נעשה להוסיף את כל התרד לאפייה גיליון בתנור לנבול
כאשר הסלמון/תרד נעשה, מניחים כוס של רוטב עגבניות פלפל אדום במרכז כל צלחת
מניחים סלמון על גבי רוטב, ולאחר מכן להפיץ תרד סביב סלמון ורוטב
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.