סלמון פסטו בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון פסטו בגריל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה סלמון, שמן זית, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו סלמון בגריל פסטו, סלמון פסטו קל בגריל בנייר כסף, ו סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שני הצדדים של דגים עם שמן; מפזרים מלח ופלפל. גריל, צד עור למטה, 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, לבשל ומערבבים גבינת שמנת וחלב בסיר קטן על חום בינוני 2 עד 3 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין ורוטב מעורבב היטב. מערבבים בפסטו.
מגישים דגים עם רוטב ופטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.