סלמון פרובנס
סלמון Provencal יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חומץ בלסמי, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. נסו סלמון פרובנס, סלמון צלוי פרובנס, ו סלמון אפוי ברוטב פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 204°. 2 מחממים את העגבניות על ידי ניקוד הראשון את הקצוות עם סכין חדה, ולאחר מכן צולל אותם לתוך סיר של מים מלוחים רותחים במשך 15-30 שניות. ואז לשים אותם לתוך מי קרח במשך 1 דקה.
מסננים את העגבניות לקלף ולהשליך את העור.
חותכים את העגבניות לרבעים, להסיר את הליבה ואת הזרעים, וקוביות הבשר.3 בקערה גדולה לשלב את העגבניות, טרגון, בזיליקום, עירית ושמן זית.
מוסיפים מלח לפי הטעם. בקערה אחרת, לטאטא יחד את מיץ לימון, חומץ, שאלוט (חומצה במיץ לימון וחומץ יעזור לקחת את הקצה החריף של שאלוט). 4 מסדרים פילה סלמון על תבנית אפייה משומנת ללא צפיפות.
רסס עם שמן זית מתבלים קלות עם מלח.
אופים עד סלמון מבושל בקושי דרך ושחומים קלות על הקצוות, 8-12 דקות, בהתאם לעובי של פילה סלמון.5 כדי לשרת, מערבבים את תערובת שאלוט עם תערובת העגבניות, וכף כמה כפות סביב כל פילה.
מפזרים את הסלמון עם פלפל שחור טחון טרי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.