סלמון פריך במרק ירקות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון פריך במרק ירקות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 924 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, שום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טופו פריך מתובל במרק זנגביל, תערובת מרק ירקות, ו מרק ירקות.
הוראות
מקציפים ביצים וחרדל בקערה. להתמזג בשמנים.
מוסיפים שום, מלח ומיץ לימון לפי הטעם. מתבלים עם פלפל.לסלמון
מביאים מרק לרתיחה במחבת גדולה; מוסיפים שומר ומבשלים 4 דקות. לטפוח סלמון עם 1/4 כפית שמן בצד, מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולמקם את צד העור במחבת. מבשלים על אש בינונית 4 דקות. הפוך ומבשל עד שהדגים הופכים לורודים בהירים.
מוסיפים גזר לבן למרק ומבשלים 2 דקות. ירקות כפית מרק לתוך 4 קערות; מקום 1 פילה בכל קערה העליון עם בזיליקום, מנטה, ו 1 1/2 כפית רוטב איולי.
מקציפים ביצים וחרדל בקערה. להתמזג בשמנים.
מוסיפים שום, מלח ומיץ לימון לפי הטעם. מתבלים עם פלפל.מביאים מרק לרתיחה במחבת גדולה; מוסיפים שומר ומבשלים 4 דקות. לטפוח סלמון עם 1/4 כפית שמן בצד, מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולמקם את צד העור במחבת. מבשלים על אש בינונית 4 דקות. הפוך ומבשל עד שהדגים הופכים לורודים בהירים.
מוסיפים גזר לבן למרק ומבשלים 2 דקות. ירקות כפית מרק לתוך 4 קערות; מקום 1 פילה בכל קערה העליון עם בזיליקום, מנטה, ו 1 1/2 כפית רוטב איולי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.