סלמון צלוי ברוטב לימון ועשב
סלמון צלוי עם רוטב לימון-עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם יש לך מלח, מלח, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סלמון צלוי ברוטב שמנת לימון שמיר, עוגות סלמון עם רוטב לימון-עשב, ו סלמון מבושל עם רוטב עשבי תיבול.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערת הגשה קטנה. כיסוי וצינה.
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל.
מניחים פילה, צד העור למעלה, על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול. Broil 4 דקות; להפוך פילה, ו צלייה 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים פילה ברוטב, ואם תרצה, פרוסות לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.