קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

סלמון צלוי סויה עם מלפפונים

סלמון צלוי סויה עם מלפפונים
סלמון קלוי סויה עם מלפפונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 352 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פילה סלמון עצמות, סלט מלפפון פריך, נורי קליפורניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלמון צלוי עם מלפפונים צ'ילה Minted, מלפפונים סלמון מעושן, ו סלמון בגריל ומלפפונים.

הוראות

1
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים רוטב סויה, יין, שרי, בצל ירוק, זנגביל וסוכר עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות.
3
בינתיים, עם פינצטה, לשלוף עצמות פין זעירות מסלמון. שוטפים דגים וחותכים לשמונה חלקים שווים; מסדרים שכבה אחת בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מוסיפים לימונים למרינדה סויה מקוררת ושופכים תערובת שווה על פני דגים. כיסוי וצינה דגים, הפיכת חתיכות פעם אחת, לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
להרים דגים מן המרינדה ו לטפוח יבש; להשליך מרינדה. הגדר 12 אינץ 'nonstick מחבת עמיד (או שני מחבתות 10 אינץ') על חום בינוני גבוה; להוסיף שמן להטות את המעיל. הגדר דגים, צד העור למעלה, במחבת(ים) ומבשלים עד השחמה בתחתית, 4 עד 5 דקות. עם מרית רחבה, להפוך חתיכות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברת מחבת (ים) עם דגים לתנור רגיל או הסעה 500.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים רק עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מעבירים דגים למגש גדול או צלחות ארוחת ערב ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר. ממש לפני ההגשה, התל נבט באופן שווה על כל מנה, מפזרים בריכות דקל ים וזרעי שומשום קלויים, וסלט מלפפון פריך תל לצד סלמון (או מגישים בצלחת נפרדת).
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נבטיםנבטים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.