סלמון צלוי עם לימון ושמן זית
גשו לסופר וקנו שמן זית, פילה סלמון, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. נסו הליבוט צלוי עם קינואה ירוקה עם זיתים חמוצים ולימון פיקנטי, סלמון צלוי עם לימון ופרמזן, ו סלמון צלוי לימון עם עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם מלח ופלפל.
מקום פילה, קליפת לימון, 1 כף מיץ לימון, 1 שמן כף, רוזמרין בשקית פלסטיק zip העליון גדול. לאטום ולהפוך למעיל. תרגע 30 דקות.
הסר פילה מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מניחים פילה, צד העור למטה, על מדף מצופה ספריי בישול במחבת ברוילר מרופדת אלומיניום.
דג מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 10 עד 12 דקות או עד פילה פתית בקלות עם מזלג.
מסדרים אורז וארוגולה על מגש הגשה; למעלה עם פילה.
לטאטא יחד הנותרים 2 כפות מיץ לימון 1 כף שמן; לטפטף באופן שווה על פילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.