סלמון צלוי עם משחת התבלינים של איי. בי.
אם יש לך זרעי כמון, פלפל קאיין, בצד של סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: ספייס צלוי סלמון עם סלט תפוח ירוק, עוף בגריל (או צלוי) Spice שפשף, ו צלוי צלעות כבש משופשפות.
הוראות
לשפשף את מחבת גיליון עם 2 כפיות שמן ומניחים בצד של סלמון במחבת. סלמון מלח ופלפל. תניח בצד.
מוסיפים כוסברה, זרעי שומר, זרעי כמון, אניס כוכב, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל קאיין לבלנדר. הפעל בלנדר על גבוה ולעבד עד תבלינים שלמים להיות אבקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים 1/3 כוס שמן קנולה להתמזג עד בשילוב טוב. עצור בלנדר כדי לצחצח את הצדדים של מיכל, במידת הצורך.
מברשת סלמון עם תערובת תבלינים. אפשר לסלמון לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מחממים תנור להגדרת broiler גבוהה.
מניחים סלמון בתנור 6 אינץ ' מן broiler. מבשלים עד סלמון מגיע לטמפרטורה פנימית של 131 מעלות F. זה ייקח כ 15 דקות, אבל ישתנה עם תנורים שונים.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד. שים לב כי הטמפרטורה הפנימית של הדגים תעלה קצת כמו בישול carry-over מתרחשת.;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.