אם יש לך זרעי כמון, פלפל קאיין, בצד של סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: ספייס צלוי סלמון עם סלט תפוח ירוק, עוף בגריל (או צלוי) Spice שפשף, ו צלוי צלעות כבש משופשפות.
הוראות
1
לשפשף את מחבת גיליון עם 2 כפיות שמן ומניחים בצד של סלמון במחבת. סלמון מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כוסברה, זרעי שומר, זרעי כמון, אניס כוכב, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל קאיין לבלנדר. הפעל בלנדר על גבוה ולעבד עד תבלינים שלמים להיות אבקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים 1/3 כוס שמן קנולה להתמזג עד בשילוב טוב. עצור בלנדר כדי לצחצח את הצדדים של מיכל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
פירורי לחם, כמה חופנים
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מברשת סלמון עם תערובת תבלינים. אפשר לסלמון לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מחממים תנור להגדרת broiler גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים סלמון בתנור 6 אינץ ' מן broiler. מבשלים עד סלמון מגיע לטמפרטורה פנימית של 131 מעלות F. זה ייקח כ 15 דקות, אבל ישתנה עם תנורים שונים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד. שים לב כי הטמפרטורה הפנימית של הדגים תעלה קצת כמו בישול carry-over מתרחשת.;
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.