קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סלמון צלוי עם משחת התבלינים של איי. בי.

סלמון צלוי עם משחת התבלינים של איי. בי.
אם יש לך זרעי כמון, פלפל קאיין, בצד של סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: ספייס צלוי סלמון עם סלט תפוח ירוק, עוף בגריל (או צלוי) Spice שפשף, ו צלוי צלעות כבש משופשפות.

הוראות

1
לשפשף את מחבת גיליון עם 2 כפיות שמן ומניחים בצד של סלמון במחבת. סלמון מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים כוסברה, זרעי שומר, זרעי כמון, אניס כוכב, אבקת בצל, אבקת שום ופלפל קאיין לבלנדר. הפעל בלנדר על גבוה ולעבד עד תבלינים שלמים להיות אבקה. עם ריצת בלנדר, יוצקים 1/3 כוס שמן קנולה להתמזג עד בשילוב טוב. עצור בלנדר כדי לצחצח את הצדדים של מיכל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מברשת סלמון עם תערובת תבלינים. אפשר לסלמון לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מחממים תנור להגדרת broiler גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים סלמון בתנור 6 אינץ ' מן broiler. מבשלים עד סלמון מגיע לטמפרטורה פנימית של 131 מעלות F. זה ייקח כ 15 דקות, אבל ישתנה עם תנורים שונים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד. שים לב כי הטמפרטורה הפנימית של הדגים תעלה קצת כמו בישול carry-over מתרחשת.;
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.