סלמון צלוי עם סלט ספגטי-סקווש
סלמון קלוי עם סלט ספגטי סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מנטה, ספגטי סקווש, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלמון צלוי עם סלט ספגטי-סקווש, סלמון תפוז מתובל עם סקווש ספגטי, ו סלמון תפוז מתובל עם סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הדלעת עד אל דנטה, על 12 דקות.
בינתיים, לשלב את 2 כפות שמן עם מיצי סיד וכתום, שום, צ ' ילה וכתום וסיד חזה. מתבלים במלח ופלפל.
בזהירות להעביר את חצאי הסקווש לקערה גדולה ולתת מגניב. באמצעות מזלג החל בקצה 1 של כל פיסת סקווש, לגרד ולהפריד את הגדילים. להתייבש עם מגבות נייר.
מורחים את פרוסות הסלמון על תבנית אפייה מעוטרת.
מברשת קלות עם שמן העונה עם מלח ופלפל. צולים את הסלמון במשך כ 3 דקות, או עד בקושי מבושל דרך.
בקערה בינונית, לזרוק את המלפפונים, מנטה רוטב עם גדילי סקווש. תלוש את הסלט על צלחות, למעלה עם הסלמון ומגישים.
הערות: מנה אחת: 497 קלוריות, 6 גרם שומן כולל, 7 גרם שומן רווי, 28 גרם פחמימות.