סלמון צלוי עם עגבניות טרגון
סלמון צלוי עם עגבניות טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם מלח, עגבניות, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סטייק סלמון צלוי עם עגבניות, בצל וטרגון, צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, ו צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב.
הוראות
מפזרים פילה סלמון עם מלח ופלפל.
מניחים את הפילה,עור הצדדים למעלה, במחבת גדולה או קטנה צלייה. כף קצוץ עגבניות סביב פילה, פילה טפטוף עם רוטב סויה. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל, ואופים את הפילה ב 425 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר את העור מן הפילה, ולהשליך את העור.
הסר פילה מהמחבת, ולשמור על חם.
מוסיפים את הטרגון והחרדל הקצוצים לעגבניה, מערבבים היטב. תערובת עגבניות כפית על פילה.
מקשטים עם ספריגים טרגון, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.