צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סלמון קלוי עם עדשים ובייקון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 647 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות מחית, עלה דפנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם עדשים ובייקון, סלמון עם עדשים ובייקון, ו סלמון צלוי עם עדשים.
הוראות
1
בסיר בינוני, מבשלים את הבייקון עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
יוצקים ושומרים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את העדשים, מרק, עגבניות, 1/2 כפית מלח, קורנית, עלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם רק רך, על 30 דקות. זרוק את עלה המפרץ ומערבבים 1/8 כפית של הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עדשים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים את הסלמון עם 1/2 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. במחבת nonstick גדול עמיד, על חום גבוה בינוני, לחמם את שומן בייקון שמורות, עם מספיק שמן כדי למדוד 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הדגים, עור בצד, ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות. תסתובבי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
מכניסים את המחבת לתנור וממשיכים לבשל את הסלמון עד שבקושי מסיימים (הדגים עדיין צריכים להיות שקופים במרכז), בערך 3 דקות יותר לפילה בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את העדשים על צלחות העליון עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
10
המלצת יין: יינות אדומים קלים וחומציים הם מענגים עם סלמון, והעדשים והבייקון רק מחזקים את הטיעון ליין אדום. נסה בקבוק פינו נואר מאורגון או קליפורניה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.