קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות63
מגזין

סלמון צלוי עם רוטב אגוז-פלפל

סלמון צלוי עם רוטב אגוז-פלפל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך מיץ לימון, עירית, שמן אגוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, סלמון צלוי עם פלפל אדום ותבלינים תירס, ו סלמון מבושל קר עם רוטב שומר.

הוראות

1
הפוך את התענג: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה ואופים עד קלוי, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בואו מגניב, ואז דק קוצצים ולהעביר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את קאיין, מיץ לימון, דבש, פלפל אדום קלוי, שמן אגוז, 1 כף שמן זית 2 פטרוזיליה כפות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן אגוזיםשמן אגוזים
שמן זיתשמן זית
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
דבשדבש
5
להוסיף 1/2 כפית מלח ופלפל שחור לטעום ולזרוק לשלב. (התענג יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה; לכסות ולאוורר.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
להתענגלהתענג
6
הפוך את הסלמון: להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
שלב את הנותרים 1 כף שמן זית ו 2 כפות פטרוזיליה, עירית, גרידת לימון, 1/2 כפית מלח, ופלפל שחור לטעום בקערה. לשפשף את תערובת עשבי תיבול בכל רחבי הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
סלמוןסלמון
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הניחו את צד העור בתבנית אפייה וצלו עד שזה עתה בושל, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
תן לנוח 5 דקות, ואז להעביר מגש העליון עם רוטב אגוז-פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
להתענגלהתענג
אגוזי מלךאגוזי מלך
10
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.