קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש

סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש
סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך טרגון, גבינת אסיאגו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית נסו סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש, רמפה וצדפות לינגוויני, ו סלמון צרוב עם פטוצ'יני פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן nonstickskillet גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
הוסף 2/3 רמפות גביע וגבעולים למחבת וsauté justuntil רך אבל לא השחמה, הפחתת heatif הכרחי כדי למנוע בראונינג, about5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברת רמפות sautéed toprocessor (לא מחבת נקייה).
מרכיבים שתצטרך
רמפותרמפות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים greentops, גבינה, שקדים, tarragon toprocessor; תהליך עד קצוץ דק.עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 1 / 2cup שמן מחית עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
להעביר פסטו לקערה. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
לבשל פסטה בסיר גדול של boilingsalted מים עד רק רך אבל עדיין מוצקלנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בינתיים, חום נשאר שמן 1tablespoon באותו מחבת גדולה overmedium-חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים סלמון withsalt ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
9
להוסיף סלמון למחבתולצחוק רק עד אטום במרכז, על 4minutes לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מסננים פסטה, הזמנת 3/4 כוס pastacooking נוזלי. להחזיר פסטה לסיר; addall אבל 1/4 כוס פסטו ולזרוק למעייל, הוספת מספיק פסטה בישול נוזלי bytablespoonfuls כדי להרטיב. מתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים פסטה בין צלחות.למעלה עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מורחים 1/4 הנותרים cupesto מעל דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
* זמין בכמה סופרמרקטים ו atspecialty חנויות מזון ושווקים איטלקיים.
13
** שקדים ספרדיים רכים שנמכרים בדרך כלל קלויים ומלוחים; זמינים בחנויות מזון מיוחדות וחנויות מזון טבעיות וממנו tienda.com.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.