סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש
סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך טרגון, גבינת אסיאגו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית נסו סלמון צרוב עם לינגוויני ו פסטו כבש, רמפה וצדפות לינגוויני, ו סלמון צרוב עם פטוצ'יני פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן nonstickskillet גדול מעל חום בינוני.
הוסף 2/3 רמפות גביע וגבעולים למחבת וsauté justuntil רך אבל לא השחמה, הפחתת heatif הכרחי כדי למנוע בראונינג, about5 דקות.
העברת רמפות sautéed toprocessor (לא מחבת נקייה).
מוסיפים greentops, גבינה, שקדים, tarragon toprocessor; תהליך עד קצוץ דק.עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 1 / 2cup שמן מחית עד כמעט חלקה.
להעביר פסטו לקערה. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה; כיסוי וצינה.
לבשל פסטה בסיר גדול של boilingsalted מים עד רק רך אבל עדיין מוצקלנשוך, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, חום נשאר שמן 1tablespoon באותו מחבת גדולה overmedium-חום גבוה.
מפזרים סלמון withsalt ופלפל.
להוסיף סלמון למחבתולצחוק רק עד אטום במרכז, על 4minutes לכל צד.
מסננים פסטה, הזמנת 3/4 כוס pastacooking נוזלי. להחזיר פסטה לסיר; addall אבל 1/4 כוס פסטו ולזרוק למעייל, הוספת מספיק פסטה בישול נוזלי bytablespoonfuls כדי להרטיב. מתבלים עם מלח ופלפל. מחלקים פסטה בין צלחות.למעלה עם סלמון.
מורחים 1/4 הנותרים cupesto מעל דגים ומגישים.
* זמין בכמה סופרמרקטים ו atspecialty חנויות מזון ושווקים איטלקיים.
** שקדים ספרדיים רכים שנמכרים בדרך כלל קלויים ומלוחים; זמינים בחנויות מזון מיוחדות וחנויות מזון טבעיות וממנו tienda.com.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.