סלמון צרוב עם תרד נבול
סלמון צרוב עם תרד נבול נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 312 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. אם יש לכם תרד תינוק, עגבניות ענבים, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו סלמון צרוב על עוגת תפוחי אדמה, תרד נבול W / רוטב דיז'ון, צדפות צרובות מעל תרד נבול # WeekdaySupper, ו צדפות צרובות על תרד נבול וריזוטו פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סלמון עם 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת.
הוסף פילה, צד העור למטה; לבשל במשך 3 דקות או עד העור מתחיל חום, בעדינות הקשה על פילה.
אופים ב 450 במשך 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 כפית שמן; מערבולת.
מוסיפים עגבניות; לטגן 1 דקה.
להוסיף שום; לטגן במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תרד; להסיר מהחום. לזרוק עד wilts תרד. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
מניחים על תערובת תרד 1/2 כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם פילה 1 ובזיליקום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.