סלמון קוליביאק
סלמון קוליביאק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 16 . מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם צד של סלמון, חלמון ביצה, תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בבצק המאפה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קרום פאי סוכר ותבלינים כמו קינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 86%. נסו סלמון קוליביאק, קוליביאק של סלמון, ו קוליביאק של סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים 2 יריעות מאפה בעובי 1/2 אינץ ' ומניחים בצד במקרר למשך 30 דקות למנוחה לפני ההרכבה. (זה יקל על הטיפול). בשלב זה מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
כשמוכנים להרכבה, הניחו 1 מגליונות המאפה על משטח מקומח שטוח.
מברישים בשטיפת ביצים ומורחים מעל את התרד באופן שווה. ואז מכסים את התרד בפטריות המוקפצות.
הניחו את כל צד הסלמון על גבי התרד והפטריות, וודאו שנשארו לכם לפחות 1/2 אינץ ' מאפה סביב הסלמון.
מחממים תנור בחום של 350 מעלות צלזיוס.
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ומעליהם את הביצים הקצוצות והבצל הגולמי הפרוס.
מפזרים שמיר קצוץ וטימין ומברישים את שטיפת הביצים בנדיבות סביב שולי המאפה התחתון.
הניחו את דף המאפה השני על גבי הסלמון ולחצו על 2 הגיליונות יחד כך שהם יאטמו היטב (כל העניין צריך להיראות כמו חבילה). ביצה לשטוף את הדף ומפזרים מעט מלח.
מעבירים את הסלמון לתבנית גיליון ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות בדוק את הטמפרטורה הפנימית על ידי הנחת מדחום לקריאה מיידית למרכז הסלמון. כשהוא קורא 125 מעלות פרנהייט מוציאים מהתנור ומאפשרים לנוח עוד 10 דקות. זה ימשיך להתבשל עוד 20 דקות בערך.
מעבירים סלמון לקרש חיתוך ובעזרת סכין משוננת פורסים לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מניחים על מגש הגשה ונהנים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
![ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.]()
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.
Aromas are concentrated and complex in our 2016 Carneros Chardonnay. Notes of grilled peach, pear, buttered croissant, and vanilla set the stage for a rich, and full-bodied Chardonnay. The aromas expand on the palate with mouthwatering flavors of pear, apple crisp, honeysuckle, toasted coconut, and vanilla wafer. This wine’s balance and structure coupled with its bright acidity makes it an age-worthy wine to be enjoyed for several years. Enjoy this beauty with a succulent roasted chicken and wild mushroom risotto.