קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות43
מגזין

סלמון קוליביאק

סלמון קוליביאק
סלמון קוליביאק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 16 . מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. אם יש לכם צד של סלמון, חלמון ביצה, תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בבצק המאפה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות קרום פאי סוכר ותבלינים כמו קינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 86%. נסו סלמון קוליביאק, קוליביאק של סלמון, ו קוליביאק של סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים 2 יריעות מאפה בעובי 1/2 אינץ ' ומניחים בצד במקרר למשך 30 דקות למנוחה לפני ההרכבה. (זה יקל על הטיפול). בשלב זה מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כשמוכנים להרכבה, הניחו 1 מגליונות המאפה על משטח מקומח שטוח.
3
מברישים בשטיפת ביצים ומורחים מעל את התרד באופן שווה. ואז מכסים את התרד בפטריות המוקפצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
הניחו את כל צד הסלמון על גבי התרד והפטריות, וודאו שנשארו לכם לפחות 1/2 אינץ ' מאפה סביב הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מחממים תנור בחום של 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ומעליהם את הביצים הקצוצות והבצל הגולמי הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מפזרים שמיר קצוץ וטימין ומברישים את שטיפת הביצים בנדיבות סביב שולי המאפה התחתון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
הניחו את דף המאפה השני על גבי הסלמון ולחצו על 2 הגיליונות יחד כך שהם יאטמו היטב (כל העניין צריך להיראות כמו חבילה). ביצה לשטוף את הדף ומפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מעבירים את הסלמון לתבנית גיליון ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לאחר 30 דקות בדוק את הטמפרטורה הפנימית על ידי הנחת מדחום לקריאה מיידית למרכז הסלמון. כשהוא קורא 125 מעלות פרנהייט מוציאים מהתנור ומאפשרים לנוח עוד 10 דקות. זה ימשיך להתבשל עוד 20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מעבירים סלמון לקרש חיתוך ובעזרת סכין משוננת פורסים לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
מניחים על מגש הגשה ונהנים.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לשלב סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.
Aromas are concentrated and complex in our 2016 Carneros Chardonnay. Notes of grilled peach, pear, buttered croissant, and vanilla set the stage for a rich, and full-bodied Chardonnay. The aromas expand on the palate with mouthwatering flavors of pear, apple crisp, honeysuckle, toasted coconut, and vanilla wafer. This wine’s balance and structure coupled with its bright acidity makes it an age-worthy wine to be enjoyed for several years. Enjoy this beauty with a succulent roasted chicken and wild mushroom risotto.