סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה)
Salmón con Salsa de Maracuyá (סלמון עם רוטב פסיפלורה) נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 438 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 89 אוהדים. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, כוסברה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Esponjado de Maracuyan או פסיפלורה, Paletas de Maracuyá (קרמי פסיפלורה פסיפלורה), ו סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי לבשל את הסלמון:מחממים את התנור ל 400° F.
מניחים את פילה הסלמון בתבנית אפייה גדולה.
טפטוף שמן זית ועונה כל פילה עם כמון, מלח ופלפל.
מניחים את צלחת האפייה בתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד הסלמון מבושל דרך. רוטב פסיפלורה על פילה הסלמון, מפזרים כוסברה טרייה ומגישים.
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים פירה פסיפלורה, מערבבים היטב ומבשלים כ -15 דקות.
להעביר את התערובת לבלנדר.
מוסיפים את מיץ הלימון, הכוסברה והדבש ומתמזגים עד לקבלת חלקה.