קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

סלמון קלוי, סלק ותפוחי אדמה עם קרם חזרת

סלמון קלוי, סלק ותפוחי אדמה עם קרם חזרת
נסו סלק קלוי עם קרם חזרת, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
2
במחבת קלייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 1 כף השמן, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית של השמיר, ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים בשליש העליון של התנור, ערבוב פעם אחת, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
3
הסר את המחבת מהתנור ודחוף את הסלק לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת, ליד הסלק, וזורקים אותם עם הנותרים 1 כף שמן 1/4 כפית מלח. החזירו את המחבת לתנור ובישלו במשך 10 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ואת סלק, לשמור אותם נפרדים; להחזיר את המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
בינתיים, שמן תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
שים את הסלמון על תבנית האפייה ומפזרים 1/4 כפית מלח, 1/4 הנותרים שמיר כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
שים את המחבת בתנור עם הירקות (אחרי שאתה מערבב אותם בסוף שלב 2). מבשלים עד הרגע, בערך 10 דקות עבור פילה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
בינתיים, בסיר קטן, להביא את השמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
9
הסר מהחום ולהקציף בחזרת, 1/4 הנותרים מלח כפית, וקמצוץ של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
10
מערבבים את הסלק ותפוחי האדמה יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
11
מגישים את הירקות עקף עם סלמון ורוטב חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
המלצת יין: בצפון מערב האוקיינוס השקט, שם הם באמת יודעים פירות הים שלהם, פינו נואר הוא היין המועדף עם סלמון. זה צריך להיות גם שלך. נסה דוגמה פירותי מאורגון או קליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.