סלמון רום עץ ארז
סלמון רום עץ ארז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו קינמון טחון, כוסברה טחון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. נסו סלמון עץ ארז, סלמון ארז-קרש, ו סלמון עץ ארז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הרום והמים במיכל גדול ומטביעים את הקורות במים במשך 30 עד 45 דקות, מה שמאפשר לקורות להירטב.
בינתיים, בקערה בגודל בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, זנגביל, כוסברה, מלח, קינמון, ומיץ לימון כדי ליצור משחה.
מורחים תערובת תבלין באופן שווה על גבי צד הבשר של סלמון (לא בצד העור). מקררים במשך 30 דקות ועד 1 שעה.
מחממים את הגריל מעל בינוני גבוה.
הסר את הפילה מהמקרר ולסדר על הקורות, צד לא רצוי למטה.
שים את הקרשים על הגריל ומבשל עד הבשר הוא מוצק למגע, ומאפשר את הקרש כדי smolder, לא לשרוף, על 30 עד 40 דקות. לאחר בישול הסלמון, להסיר קרשים מן הגריל, עם רפידות חמות, מגש הגשה ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.