סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו
סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זרעי שומשום, פילה סלמון, ריכוז מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה ברוטב תפוז-מיסו, שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה מלח עם רוטב ווסאבי-ליים, ו סלמון ווסאבי עם רוטב שומשום.
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג היטב. רוטב תפוז-מיסו העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
קו אפייה גדולה עם נייר כסף.
מניחים סלמון ושמן צמחי בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מפזרים סלמון עם מלח ופלפל.
מניחים זרעי שומשום על צלחת קטנה. מעיל 1 משטח של כל חתיכת סלמון עם זרעי שומשום. מסדרים סלמון, צד מצופה שומשום למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
אופים סלמון נחשף עד רק מבושל דרך, כ 5 דקות; להעביר מגש. שיפוד כל חתיכה עם קיסם.
מגישים חם, עובר רוטב מיסו תפוזים.
* זמין בשווקים יפניים ובחנויות מזון טבעי בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים.