קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
מגזין

סלמון, שמיר & טארט תפוחי אדמה

סלמון, שמיר & טארט תפוחי אדמה
מתכון סלמון, שמיר & טארט תפוחי אדמה יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 303 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך גרידת ליים, תפוח אדמה חדש, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל, סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר, ו סלט סלמון-תפוחי אדמה עם רוטב שמיר לימון.

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק ו קו פח 28cm פלאן רדוד. לקצץ את הקצוות, ואז קו עם נייר אפייה ושעועית. לשים על תבנית אפייה, לאפות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 6-8 דקות עד במכרז, ואז לנקז. הכה יחד את השמנת, ביצים, שמיר, גרידת ליים, מלח ופלפל. פיזור מחצית תפוחי האדמה על החלק התחתון של המאפה, ואז לשים חצי רצועות סלמון בפערים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
יוצקים יותר ממחצית תערובת הביצה, ולאחר מכן לסדר את תפוחי האדמה הנותרים על חתיכות הסלמון ולשים את שאר הסלמון בפערים בין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
יוצקים את שאר תערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
אופים במשך 25 דקות עד העליון הוא בצבע בהיר המשרד למגע. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן הפח, ולאחר מכן לשרת חם או בטמפרטורת החדר זרועים שמיר נוסף.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו