סלמון, שמיר & טארט תפוחי אדמה
מתכון סלמון, שמיר & טארט תפוחי אדמה יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 303 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך גרידת ליים, תפוח אדמה חדש, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל, סלט סלמון, תפוחי אדמה ושמיר, ו סלט סלמון-תפוחי אדמה עם רוטב שמיר לימון.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מרדדים את הבצק ו קו פח 28cm פלאן רדוד. לקצץ את הקצוות, ואז קו עם נייר אפייה ושעועית. לשים על תבנית אפייה, לאפות במשך 10 דקות.
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 5 דקות יותר.
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 6-8 דקות עד במכרז, ואז לנקז. הכה יחד את השמנת, ביצים, שמיר, גרידת ליים, מלח ופלפל. פיזור מחצית תפוחי האדמה על החלק התחתון של המאפה, ואז לשים חצי רצועות סלמון בפערים.
יוצקים יותר ממחצית תערובת הביצה, ולאחר מכן לסדר את תפוחי האדמה הנותרים על חתיכות הסלמון ולשים את שאר הסלמון בפערים בין.
יוצקים את שאר תערובת הביצים.
אופים במשך 25 דקות עד העליון הוא בצבע בהיר המשרד למגע. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן הפח, ולאחר מכן לשרת חם או בטמפרטורת החדר זרועים שמיר נוסף.