סלמון שפשף תבלינים
ספייס שפשף סלמון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זרעי שומר, מלח כשר, שמן זית וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו-21 דקות. נסו ספייס שפשף סלמון, Spice-שפשף סלמון פראי, ו Spice-שפשף בריסטול ביי סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טיגון קטנה על חום בינוני גבוה.
שים את כוסברה, כמון וזרעי שומר במחבת וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב וריחני, 2 עד 3 דקות.
להעביר את התבלינים למטחנת תבלינים או מרגמה. טוחנים את התבלינים באמצעות מטחנה או עלי.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים את הסוכר החום והמלח.
מניחים את הסלמון, צד העור למטה, על צלחת ולשפשף את החלק העליון של כל פילה עם תערובת התבלינים. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.מחממים תנור כדי 204°.In מחבת מטגנים גדולה מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית עד כמעט עישון.
מניחים את הסלמון, צד העור למעלה, במחבת לצרוב במשך 2 דקות. בזהירות להפוך את הסלמון ולהעביר את המחבת לתנור. מבשלים עד הדג הוא חום זהוב מתחת והבשר אטום לאורך, 5 עד 6 דקות.
מעבירים את הסלמון לצלחות מחוממות ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.