קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סלמון תות אפוי

סלמון תות אפוי
סלמון תות אפוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטריאני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. גשו לסופר וקנו שימורי תות, מיץ לימון, פילה סלמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. נסו סלמון תות אפוי לשניים, סלמון תות אפוי, ו סלמון אפוי קל עם תרד נבול וסלסת תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את רוטב הסויה, מיץ הלימון, החרדל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
להוסיף סלמון; שקית חותם ולהפוך למעיל. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
מניחים סלמון בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; כפית משמרת מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים, ללא כיסוי, ב 375 ל 15-20 דקות או עד סלמון פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. חנה שרדונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק וקש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגסים, עם קרמל,צמח, אננס. על החיך, תפוח פרוס טרי עם קרום פאי, קרמל, פאי אגסים, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.