סלמי, מוצרלה ובזיליקום-שיפודי עגבניות
סלמי, מוצארלן ושיפוד עגבניות בזיליקום עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לך סלמי, פלפל טרי סדוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. נסו לחמניות קלצונה עם סלמי, עגבניות ובזיליקום, שיפודי מוצרלה עגבניות, ו שיפודי עגבניות, פסטו ומוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 12 שיפודי במבוק
משרים שיפודים במים במשך 30 דקות. גריל Preheat או broiler על אש נמוכה.
לעטוף כל עגבניה עם עלה בזיליקום.
על כל שיפוד, חוט קוביית סלמי, קוביית מוצרלה ועגבנייה שרי עטופה בזיליקום. חזור עם סלמי נוסף, מוצרלה, עגבניות.
מניחים את השיפודים על תבנית אפייה. מטגנים 4 עד 5 סנטימטרים מחום על 1 דקה או עד רק חם. (אם צלייה, למקם אותם על הגריל על אש נמוכה, או כמו הגחלים בוערים, במשך 1 עד 2 דקות, הופך פעם אחת.) צפה שיפודים בזהירות, כך הגבינה מרככת קצת אבל לא להמיס.
טפטוף בשמן ומפזרים פלפל סדוק.