קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סלמי-מוצרלה קלצונה

סלמי-מוצרלה קלצונה
סלמי-מוצרלה קלצונה היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 732 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצק פיצה, פטרוזיליה, ג'יארדיניירה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 53%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קלצונה עם חזיר, סלמי, גבינה, סופרסטה וגנואה סלמי קלצונה, ו לחמניות קלצונה עם סלמי, עגבנייה ובזיליקום.

הוראות

1
מניחים תבנית עם נייר אפייה הפוך בתנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מחצית מתערובת הביצים לקערה בינונית ומערבבים פנימה את המוצרלה. שמרו את תערובת הביצים שנותרה להברשה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
הופכים נייר אפייה נוסף הפוך; מרפדים בנייר אפייה ומברישים בשמן זית. מגלגלים את הבצק על נייר הקלף וטופחים למלבן בגודל 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים את תערובת המוצרלה על מחצית הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' לאורך הקצה. למעלה עם הסלמי, ואחריו הירקות הכבושים והפרובולון. מקפלים את החצי השני של הבצק לכיסוי המילוי. מכווצים ומגלגלים את הקצוות לאיטום, ואז חודרים את החלק העליון של הבצק בכמה מקומות בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פרובולוןפרובולון
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
החלק את הקלצונה עם נייר הקלף על תבנית האפייה החמה; אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים מהתנור ומברישים בתערובת הביצים שנותרה, ואז ממשיכים לאפות עד שהקרום מזהיב, 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תנו לנוח 5 דקות ואז חתכו לטריזים.
8
צילום: אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת עבור קלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
קסטלו די מלטו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה הוא הביטוי הגדול ביותר של הסנג ' ובזה החד-זנית שלנו. זהו יין ייצור מוגבל המגיע מחבילות בודדות הממוקמות בכרמי קאסי וסן פיירו. המינרליות המתמדת הקיימת ביינות שלנו תואמת כאן כוח עדין, יוצא דופן הן על האף והן על החיך. ליין זה יכולת הזדקנות רבה; רק הזמן יגלה את מאפייניו הייחודיים.הבציר 2015 הוא אחד הטובים ביותר של 50 השנים האחרונות, עם אביב מתון קיץ חם, יבש עושה עבור הבשלה יוצאת דופן תשואות.