המתכון אסייתי סלט אבוקדו מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. אם יש לך שומשום, גס כשר, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Sriracha מזוגג סלמון עם סלסה אבוקדו אסייתי, עגבניות, סלסה אבוקדו & אסיה אגס עם דגים מחבת צרוב, ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס.
הוראות
1
מערבבים זרעי שומשום במחבת יבשה מעל חום בינוני עד ארומטיקואור זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים לקערה קטנה כדי להתקרר.
3
Whisk next 6 ingredentsבקערה גדולה להתמזג.
4
Addwatercress, בצל ירוק, andjicama; לזרוק מעיל. מערבבים בעדינות inavocados. לעשות קדימה: יכול bemade 1 שעה קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים סלסה עם טוסטיםזרעים שונים ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
6
* זמין ב foodsection אסיה של כמה סופרמרקטים ובשווקים יפניים.
1
כדי לשמור על אבוקדו מ discoloringלאחר שהם לקוביות, למקם אותם מסננת או מסננת ו rinseunder מים זורמים קרים, thendrain היטב. הצבע יישאר בהיר לפחות שעה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.