קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות95
מגזין

סלסה אבוקדו יאם יאם

סלסה אבוקדו יאם יאם
המתכון סלסה אבוקדו יאם יאם יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 384 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. אם יש לך עגבניות, שיני שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, ו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."