קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלסה אבוקדו-מנגו

סלסה אבוקדו-מנגו
המתכון סלסאן אבוקדו-מנגו מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט מצוין טבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מנגו, כוסברה, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו סלסה אבוקדו מנגו, סלסה אבוקדו מנגו, ו סלסה מנגו ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד אבוקדו, מנגו, בצל אדום, כוסברה טרייה קצוצה, ומיץ ליים טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Sandhi סנפורד ובנדיקט פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 65 דולר לבקבוק.
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר
הייחודי 2012 יש שכבות של דובדבן בר, שוש, פלפל שחור וקינמון. צבע אדום אודם חיוור טאנינים משיי להראות לנו כמה מלכותי האתר הזה.