סלסה אוכמניות בר מיין
מיין אוכמניות בר Salsan הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה עלה שטוח, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג אוכמניות בר מיין, סלסה מדהימה אוכמניות בר, ו לובסטר מיין עם פטריות בר ואדי רוזמרין.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. להבקיע את העור של העגבניות על ידי חיתוך X לתוך העור בתחתית. לטבול את העגבניות במים רותחים במשך כ 15 שניות.
הסר ומניח לתוך קערה של מים קרים. העור אמור להחליק בקלות. לקלף את העגבניות, לחתוך לשניים ולהסיר את הזרעים. קוצצים את העגבניות וזורקים את הזרעים.
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות, אוכמניות, בצל, שום, פלפל חלפיניו, פלפל הונגרי, כוסברה ופטרוזיליה.
יוצקים את חומץ האורז ושמן זית ומערבבים בעדינות כדי לערבב. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומאחסנים במקרר למשך הלילה כדי לאפשר לטעמים להתמזג. ייתכן שתרצה לנקז את הסלסה מעט לפני ההגשה, תלוי כמה עסיסי העגבניות שלך.