קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות5
ציון בריאות3
מגזין

סלסה ארטישוק

סלסה ארטישוק
גשו לסופר וקנו בצל, בזיליקום, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלסת זית ארטישוק, סלסה ארטישוק עבה, ו פרחי ארטישוק פריכים עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את לבבות הארטישוק, עגבניות, בצל, זיתים, שום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מגישים צונן, או בטמפרטורת החדר, עם שבבי טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.