סלסה בבישול איטי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו סלסן בבישול איטי. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 20 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן כל אחת. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי כוסברה, שיני שום, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 46% . מתכונים דומים: אווז בבישול איטי עם סלסת חמוציות , בטן חזיר בבישול איטי עם סלסת אבטיח , וחזיר בבישול איטי עם סלסה קריבית .
הוראות
חותכים חריץ קטן לשתי עגבניות; להכניס שן שום לכל חריץ.
מניחים עגבניות ובצל ב-3-Qt. בישול איטי.
חותכים גבעולים מג'לפנוס; להסיר זרעים אם רוצים סלסה עדינה יותר.
מניחים ג'לפנוס בסיר לבישול איטי.
מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהירקות מתרככים (חלקם עשויים להשחים מעט); מגניב.
בבלנדר מערבבים את תערובת העגבניות, הכוסברה והמלח אם רוצים; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מקררים שאריות.