סלסה חלפיניו
המתכון סלסה חלפיניו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 27 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 50 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לכו לחנות ותביאו בצל, פלפלים חלפיניו, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו סלסה חלפיניו, סלסה חלפיניו, ו סלסה חמוציות-חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים jalapenos בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. מבשלים עד jalapenos לרכך ולהתחיל לאבד את הברק שלהם, על 10 עד 12 דקות.
הסר את jalapenos עם כפית מחוררת, לכרות את הגבעול, ולמקם אותם בבלנדר.
מוסיפים את העגבניות ומרתיחים במשך 2 עד 3 דקות כדי לשחרר את העור. לקלף את העור מן העגבניות ולהוסיף עגבניות לבלנדר.
מניחים את הבצל, כוסברה, שום, מיץ ליים, מלח, ופלפל שחור בבלנדר עם jalapenos ועגבניות. להתמזג כדי עקביות הרצוי.