סלסה מקסיקנית II
מקסיקני Salsan II לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 64 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 33 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים. 27 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. אם יש לכם עגבניות רומא, שום, פלפלי סרנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , וזה טוב. מתכונים דומים: סלסה ורדה בסיסית (סלסת טומטילו מקסיקנית) , סלסה מקסיקנית וסלסה מקסיקנית .
הוראות
מניחים עגבניות רומה (שזיפים) ופלפלי סרנו בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה עם מספיק מים לכיסוי. להביא לרתיחה. מרתיחים 15 דקות.
מניחים עגבניות רומא, פלפלי סרנו, בצל, כוסברה ושום בבלנדר או במעבד מזון. טוחנים כ-30 שניות, או למרקם הרצוי.
מעבירים לקערת הגשה בינונית, וממליחים לפי הטעם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Papet del Mas Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![פאפט דל מאס ברוט]()
פאפט דל מאס ברוט
ניחוחות פירות נעימים וצבע בהיר וצלול. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פרי ופרחים. טעם לוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג מהיין.