סלסה עגבניות
סלסה עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך פלפלים, צ'ילי, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), חזיר פריך עם סלסאן אבוקדו וסלסה עגבניות, ו סלסה עגבניות קלויה (Salsan Asada) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר שישה ליטר של מים רותחים, עגבניות בלאנש, לנקז להתקרר מתחת למים קרים. לקלף ולקצוץ גס. להחזיר עגבניות קצוץ לסיר, להביא לרתיחה ולהפחית את החום. מיץ דל שומן מעגבניות ומילואים, אם תרצו, לשימוש נוסף. אין לבשל יתר על המידה ולאפשר עגבניות להישאר גושי.
בשני ליטרים של מים מלוחים רותחים, מוסיפים פלפלים קצוצים, סלרי, jalapenos, שום, צ ' ילי ירוק ומבשלים עד שכל החומרים הם מכרז.
מסננים ומוסיפים ירקות לעגבניות.
מוסיפים מלח, אורגנו, פלפל שחור וכוסברה. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות.
תארזי את הסלסה בצנצנות בירה נקיות. Follow מייצרת הצעות להכנת מכסים וצנצנות לאיטום נאות.