קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סלסה עגבניות צלויה באש

סלסה עגבניות צלויה באש
גשו לסופר וקנו מלח כשר, שיני שום, חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלסה עגבניות צלויה באש, עגבניות קלויות באש ומרק שעועית שחורה עם סלסה תירס טרי, ו סלסה עגבניות צהובה אש ופירות.

הוראות

1
גריל חום גבוה. הגדר עגבניות jalapeo על באח בישול וגריל מבלי להסתובב עד חרוך תוסס בתחתית, עם קצת צבע על גבי, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
להעביר ירקות לבלנדר ולהוסיף מרכיבים שנותרו. להסתחרר עד היטב מעורבב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.