סלסה עם אבוקדו
סלסה עם אבוקדו הוא מתכון מקסיקני המשרת 24. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, כוסברה, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: אנצ'ילדות עוף סלסה ורדה מוארות עם סלסת אבוקדו אננס, חזיר פריך עם סלסן אבוקדו וסלסת עגבניות, ו סלסה טאקרה-סלסת אבוקדו צ'יפוטלה מעושנת.
הוראות
מערבבים רוטב עגבניות, מים, רוטב עגבניות חם, 3 עגבניות מרובעות, בצל ירוק, כוסברה, ג ' לפנו ומלח בבלנדר עד לקבלת תערובת אחידה, 10 עד 15 שניות.
מערבבים אבוקדו, 2 קוביות עגבניות ותערובת מעורבת יחד בקערה גדולה. מכסים ומקררים במשך שעה 1 לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות מוסקטו ורוד תוסס יחף. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!