אף פעם אי אפשר למצוא יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסת טומטיו. מתכון זה מספיק ל-9 מנות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב, צמחוני אובו-לקטו, וטבעוני, מכיל 150 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. הוא מתאים גם כמתכון ראשוני. לכו לחנות וקנו עלי כוסברה, שיני שום, פלפל חלפיניו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך מדהים. סלסת קיווי-טומטיו ורדה , פילה חזיר עם ציפוי מנגו-קיווי מוגש עם סלסת טומטיו ורוטב טומטיו (סלסה ורדה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר גדול, הביאו לרתיחה 4 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסיפו עגבניות. הנמיכו את האש; בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
3
לְנַקֵז.
4
מניחים את הטומטיוס, העגבנייה, הבצל, החלפיניו, הכוסברה, השום, מיץ הליים והתבלינים במעבד מזון. מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כמו פפיטאס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה