סלק אדום Fusilli עם בלסמי, זרעי פרג & מנטה
סלק אדום Fusilli עם בלסמי, זרעי פרג & מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 490 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי נענע, פרג, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סלק אדום Fusilli עם בלסמי, פרג זרעים מנטה, עוגת כפית בלסמית תות עם פרג, ו אפרסקים לבנים קלויים ואטריות סלק עם דבש-מנטה לבן בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מעבד מזון מגררים את הסלק ומניחים אותם בצד בקערת הגשה גדולה.
שים את זרעי הפרג לסיר גדול להגדיר מעל חום בינוני גבוה. טוסט הזרעים על 3 דקות עד שהם ריחניים, ערבוב כל הזמן.
מעבירים אותם לקערה קטנה ומניחים אותם בצד. באמצעות סיר אותו להוסיף 4 כפות חמאה לבשל על אש בינונית. ברגע שהוא מתחיל חום להסיר אותו מהחום ושופכים אותו על פעימות גלם. מתבלים במלח ופלפל ובחומץ בלסמי. בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים, להרתיח את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה בהזמנת כ-1 כוס מי הפסטה. לזרוק את הפסטה עם 2 כפות הנותרים של חמאה, ערבוב עד נמס. בצע את החמאה עם גבינה מגוררת, זרעי פרג שמורות סלק; ואז להוסיף את מי פסטה שמורות ומערבבים די טוב.
הוספת החמאה קודם מונעת מהגבינה להתקרש. החום מהפסטה הוא כל הבישול הדרוש כדי להמיס את הגבינה ולבשל את הסלק.
מוסיפים את זרעי הפרג השמורים.
מגישים עם קצת יותר גבינה עבר ליד השולחן.