קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סלק אדום Fusilli עם בלסמי, זרעי פרג & מנטה

סלק אדום Fusilli עם בלסמי, זרעי פרג & מנטה
סלק אדום Fusilli עם בלסמי, זרעי פרג & מנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 490 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי נענע, פרג, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו סלק אדום Fusilli עם בלסמי, פרג זרעים מנטה, עוגת כפית בלסמית תות עם פרג, ו אפרסקים לבנים קלויים ואטריות סלק עם דבש-מנטה לבן בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מעבד מזון מגררים את הסלק ומניחים אותם בצד בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את זרעי הפרג לסיר גדול להגדיר מעל חום בינוני גבוה. טוסט הזרעים על 3 דקות עד שהם ריחניים, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מעבירים אותם לקערה קטנה ומניחים אותם בצד. באמצעות סיר אותו להוסיף 4 כפות חמאה לבשל על אש בינונית. ברגע שהוא מתחיל חום להסיר אותו מהחום ושופכים אותו על פעימות גלם. מתבלים במלח ופלפל ובחומץ בלסמי. בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים, להרתיח את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים את הפסטה בהזמנת כ-1 כוס מי הפסטה. לזרוק את הפסטה עם 2 כפות הנותרים של חמאה, ערבוב עד נמס. בצע את החמאה עם גבינה מגוררת, זרעי פרג שמורות סלק; ואז להוסיף את מי פסטה שמורות ומערבבים די טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
הוספת החמאה קודם מונעת מהגבינה להתקרש. החום מהפסטה הוא כל הבישול הדרוש כדי להמיס את הגבינה ולבשל את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים את זרעי הפרג השמורים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
7
מקשטים עם נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
8
מגישים עם קצת יותר גבינה עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'