קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות41
מגזין

סלק "איכר" צרפתי

סלק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צרפתי "איכר" סלק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 274 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ Food52 יש 380 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, מים, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו עדשים צרפתיים (Puy) עם סלק, (טבעוני, צמחוני), צרפתית בהבזק: סלמון צלוי פריך עם סלק, ו עדשים ירוקים צרפתיים קלויים עם גזר וסלק (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרצף וקלף את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
הסר את הירוקים וקוצצים גס. מניחים את הירוקים בצד בקערת הכנה גדולה. פרוס סלק לתוך 1/4 סיבובים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את הצלעות מן chard שוויצרי קוצצים גס לזרוק לתוך קערה עם סלק ירוק,
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
Chard שוויצריChard שוויצרי
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
במחבת גדולה, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
סאטי שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
6
מוסיפים סבבי סלק לתערובת חמאת שאלות. קצת פלפל על הסלק וזריקה על קמצוץ מלח. להפחית את החום ואת סלק מוקפץ, מתהפך כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
כ -15 דקות מאוחר יותר, כאשר סלק הם begnning כדי זיגוג ולהיות רך, להוסיף ירקות ונשר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
Chard שוויצריChard שוויצרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
Sautee במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף יין וכיסוי. מבשלים עד ירקות נבולים, הוספת מים במידת הצורך. אפשר לנוזל להיספג בעיקר לירוקים, להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ירוקירוק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
לגרוף ירקות וסלק לקערה רדודה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מקשטים עם טריז גדול למדי של בוכרון וקצת לחם פריך. סדק קצת פלפל על כל המנה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)