סלק בגריל עם מטבל לימון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח כשר, מיץ לימון, טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אורזו חם עם סלק וקרם פרש, סלק מצופה במלח עם קרם פרשה חזרת, ו סלט הליבוט עם ארוגולה, סלק קלוי, וקרם פרשה חזרת.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את הסלק ושום עם אייל, שמן, טימין, ו 2 Tbs. מלח.
העברה לריבוע גדול של רדיד אלומיניום כבד וחותם לחבילה.הכן גז או פחם גריל firefor בישול עקיף על חום נמוך (300F). גריל את החבילה על האזור הקריר של הגריל עד הסלק הם מכרז לחלוטין כאשר פירסינג עם סכין קילוף, על 3 שעות. (לחלופין, צלי את הסלק בתנור 149° למשך 3-1 / 2 שעות.)
הסר את הסלק מן הסלק, לקלף אותם, לחתוך אותם לרבעים. (להשליך את השום.)
להעביר את הסלק לקערה או מגש הגשה.
בקערה קטנה, מערבבים את קרם frache ומיץ לימון. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים את הסלק חם או בטמפרטורת החדר עם מטבל קרם לימון בצד.
הפוך מראש טיפים סלק יכול להיות בגריל יום קדימה. מקררים וחוזרים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות