קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות83
מגזין

סלק ברווז

סלק ברווז
סלק ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 6421 קלוריות, 161 גרם חלבון ו 545 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור שבבי סלק: מחממים את התנור ל 150 מעלות F (או כדי להתחמם). קו 1 תבנית אפייה עם מגבות נייר ועוד 2 מחבתות עם משי או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלקשבבי סלק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
חתוך את קצה הסלק. מקלפים את הסלק, שומרים על הצורה העגולה שלהם כדי להכין שבבים עגולים. חותכים לתוך סיבובים דקים נייר באמצעות סכין או mandoline, התאמת ההגדרה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
בסיר בינוני, לשלב את החומץ, 1 כוס מים, ואת הסוכר ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים את הסלק ומרתיחים במשך 1 עד 2 דקות כדי לרכך מעט טעם אותם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5
הסר מהחום ותן לסלק לעמוד בנוזל במשך 5 עד 10 דקות, כדי להתקרר מעט. (הסלק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו בקירור עד שבוע בנוזל, לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק למחבת מרופדת מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להניח את פרוסות הסלק על סדינים אפייה מרופדת silpat. הפרוסות יכולות להיות קרובות זו לזו, אבל הם לא צריכים לגעת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מניחים בתנור המחומם להתייבש במשך 10 עד 12 שעות, או עד פריך ויבש.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
הסר את השבבים מהתנור, באמצעות מרית קיזוז קטנה, להעביר אותם מתלה קירור. לאחר התקרר, השבבים ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
עבור הברווז: להפוך את צד העור השד ברווז למטה. עם סכין חדה, לעשות חתך לאורך העצם האמצעית, רק כדי לשבור אותו. להחטיף את הלהב על פני העצמות רק כדי לשבור אותם מעט; לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
חיתוך העצמות והשארת השד עליהם ימנע מהבשר להתכווץ ולהתפתל כשהוא מתבשל. מתבלים את שד הברווז במלח, פלפל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
במחבת טחון גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מניחים את השד במחבת, צד העור למטה, ומבשלים לאט, התאמת החום במידת הצורך, במשך כ 10 דקות, או עד חום זהוב. כאשר השחמה, להסיר את השד מן המחבת ולמקם על קרש חיתוך. להפריד את בשר השד מהעצם. קוצצים את הפגר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מוסיפים את העצמות הקצוצות לשמן שנותר במחבת, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהעצמות משחימות בעושר רב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הצוואלוט ואת הצלי במשך כ 2 דקות, או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את השום, סלק קצוץ, 1 כפית סוכר, והחומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
יוצקים את היין האדום לתוך המחבת, ולהביא לרתיחה, גירוד התחתון כדי להסיר את כל חתיכות השחמה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום והמתח.
6
מפזרים את השדיים עם הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
7
מחממים את 1 כפית שמן זית הנותרים על חום בינוני במחבת טחון גדול מספיק כדי להחזיק את השד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את צד העור השדיים למטה במחבת, מניחים סיר כבד קטן על גבי השד כדי לשקול אותו, ומבשלים כ 4 דקות כדי לפרוס את העור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר מהחום.
10
רגע לפני ההגשה, מערבולת החמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
חתוך את שד הברווז לשניים. אם משרתים 4 אנשים, לחתוך כל שד חצי 2 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
12
מניחים את הברווז על צלחות הגשה; כפית את הרוטב בצד, מקשטים עם שבב מקצב, ומפזרים את הברווז עם פלר דה sel ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Fleur De SelFleur De Sel
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
13
מגישים את שבבי סלק הנותרים בצד, עם beaucoup DE LOVE.
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלקשבבי סלק

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1/4 אינץ') סלק לקוביות קלופים, (כ 2 בינוני)(1/4 אינץ') סלק לקוביות קלופים, (כ 2 בינוני)283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלק בינוני (על כל אחד)סלק בינוני (על כל אחד)2שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כגון פוינט נואר או סירהיין אדום יבש, כגון פוינט נואר או סירה2חתיכות טופי הית' ברחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק2שרימפס וורידיםFleur de selFleur de sel2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1אוראו ממולאים כפוליםקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון3קילוגרםברווז מוסקובי (רגליים נפרדות, לשמור בפעם אחרת)ברווז מוסקובי (רגליים נפרדות, לשמור בפעם אחרת)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2שרימפס וורידיםמלח ים משובחמלח ים משובח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט חתוכים לקוביות (כ 4)שאלוט חתוכים לקוביות (כ 4)1אוראו ממולאים כפולים1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון