סלק ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 6421 קלוריות, 161 גרם חלבון ו 545 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור שבבי סלק: מחממים את התנור ל 150 מעלות F (או כדי להתחמם). קו 1 תבנית אפייה עם מגבות נייר ועוד 2 מחבתות עם משי או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שבבי סלק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חתוך את קצה הסלק. מקלפים את הסלק, שומרים על הצורה העגולה שלהם כדי להכין שבבים עגולים. חותכים לתוך סיבובים דקים נייר באמצעות סכין או mandoline, התאמת ההגדרה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
רול פירות צהוב אחד
3
בסיר בינוני, לשלב את החומץ, 1 כוס מים, ואת הסוכר ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הסלק ומרתיחים במשך 1 עד 2 דקות כדי לרכך מעט טעם אותם.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
5
הסר מהחום ותן לסלק לעמוד בנוזל במשך 5 עד 10 דקות, כדי להתקרר מעט. (הסלק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו בקירור עד שבוע בנוזל, לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
6
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק למחבת מרופדת מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להניח את פרוסות הסלק על סדינים אפייה מרופדת silpat. הפרוסות יכולות להיות קרובות זו לזו, אבל הם לא צריכים לגעת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מניחים בתנור המחומם להתייבש במשך 10 עד 12 שעות, או עד פריך ויבש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר את השבבים מהתנור, באמצעות מרית קיזוז קטנה, להעביר אותם מתלה קירור. לאחר התקרר, השבבים ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
עבור הברווז: להפוך את צד העור השד ברווז למטה. עם סכין חדה, לעשות חתך לאורך העצם האמצעית, רק כדי לשבור אותו. להחטיף את הלהב על פני העצמות רק כדי לשבור אותם מעט; לא לחתוך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
11
חיתוך העצמות והשארת השד עליהם ימנע מהבשר להתכווץ ולהתפתל כשהוא מתבשל. מתבלים את שד הברווז במלח, פלפל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
במחבת טחון גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים את השד במחבת, צד העור למטה, ומבשלים לאט, התאמת החום במידת הצורך, במשך כ 10 דקות, או עד חום זהוב. כאשר השחמה, להסיר את השד מן המחבת ולמקם על קרש חיתוך. להפריד את בשר השד מהעצם. קוצצים את הפגר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים את העצמות הקצוצות לשמן שנותר במחבת, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהעצמות משחימות בעושר רב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הצוואלוט ואת הצלי במשך כ 2 דקות, או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את השום, סלק קצוץ, 1 כפית סוכר, והחומץ הבלסמי.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שום גויה®
שיפונדה של עלי קייל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את היין האדום לתוך המחבת, ולהביא לרתיחה, גירוד התחתון כדי להסיר את כל חתיכות השחמה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום והמתח.
6
מפזרים את השדיים עם הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
מחממים את 1 כפית שמן זית הנותרים על חום בינוני במחבת טחון גדול מספיק כדי להחזיק את השד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את צד העור השדיים למטה במחבת, מניחים סיר כבד קטן על גבי השד כדי לשקול אותו, ומבשלים כ 4 דקות כדי לפרוס את העור.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר מהחום.
10
רגע לפני ההגשה, מערבולת החמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
חתוך את שד הברווז לשניים. אם משרתים 4 אנשים, לחתוך כל שד חצי 2 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
12
מניחים את הברווז על צלחות הגשה; כפית את הרוטב בצד, מקשטים עם שבב מקצב, ומפזרים את הברווז עם פלר דה sel ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Fleur De Sel
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
13
מגישים את שבבי סלק הנותרים בצד, עם beaucoup DE LOVE.