סלק ברווז
סלק ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 6421 קלוריות, 161 גרם חלבון ו 545 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו סלק הרווארד (סלק אדום חמוץ מתוק), ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), ו טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור שבבי סלק: מחממים את התנור ל 150 מעלות F (או כדי להתחמם). קו 1 תבנית אפייה עם מגבות נייר ועוד 2 מחבתות עם משי או נייר קלף.
חתוך את קצה הסלק. מקלפים את הסלק, שומרים על הצורה העגולה שלהם כדי להכין שבבים עגולים. חותכים לתוך סיבובים דקים נייר באמצעות סכין או mandoline, התאמת ההגדרה במידת הצורך.
בסיר בינוני, לשלב את החומץ, 1 כוס מים, ואת הסוכר ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את הסלק ומרתיחים במשך 1 עד 2 דקות כדי לרכך מעט טעם אותם.
הסר מהחום ותן לסלק לעמוד בנוזל במשך 5 עד 10 דקות, כדי להתקרר מעט. (הסלק יכול להיות מוכן עד לנקודה זו בקירור עד שבוע בנוזל, לפני האפייה.)
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק למחבת מרופדת מגבת כדי לנקז.
להניח את פרוסות הסלק על סדינים אפייה מרופדת silpat. הפרוסות יכולות להיות קרובות זו לזו, אבל הם לא צריכים לגעת.
מניחים בתנור המחומם להתייבש במשך 10 עד 12 שעות, או עד פריך ויבש.
הסר את השבבים מהתנור, באמצעות מרית קיזוז קטנה, להעביר אותם מתלה קירור. לאחר התקרר, השבבים ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע.
עבור הברווז: להפוך את צד העור השד ברווז למטה. עם סכין חדה, לעשות חתך לאורך העצם האמצעית, רק כדי לשבור אותו. להחטיף את הלהב על פני העצמות רק כדי לשבור אותם מעט; לא לחתוך את הבשר.
חיתוך העצמות והשארת השד עליהם ימנע מהבשר להתכווץ ולהתפתל כשהוא מתבשל. מתבלים את שד הברווז במלח, פלפל וסוכר.
במחבת טחון גדולה, מחממים 1 כפית שמן זית על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני.
מניחים את השד במחבת, צד העור למטה, ומבשלים לאט, התאמת החום במידת הצורך, במשך כ 10 דקות, או עד חום זהוב. כאשר השחמה, להסיר את השד מן המחבת ולמקם על קרש חיתוך. להפריד את בשר השד מהעצם. קוצצים את הפגר לחתיכות קטנות.
מוסיפים את העצמות הקצוצות לשמן שנותר במחבת, מגבירים את החום, ומטגנים עד שהעצמות משחימות בעושר רב.
מוסיפים את הצוואלוט ואת הצלי במשך כ 2 דקות, או עד שקוף.
מוסיפים את השום, סלק קצוץ, 1 כפית סוכר, והחומץ הבלסמי.
יוצקים את היין האדום לתוך המחבת, ולהביא לרתיחה, גירוד התחתון כדי להסיר את כל חתיכות השחמה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את השדיים עם הקינמון.
מחממים את 1 כפית שמן זית הנותרים על חום בינוני במחבת טחון גדול מספיק כדי להחזיק את השד.
מניחים את צד העור השדיים למטה במחבת, מניחים סיר כבד קטן על גבי השד כדי לשקול אותו, ומבשלים כ 4 דקות כדי לפרוס את העור.
רגע לפני ההגשה, מערבולת החמאה לרוטב.
חתוך את שד הברווז לשניים. אם משרתים 4 אנשים, לחתוך כל שד חצי 2 חתיכות.
מניחים את הברווז על צלחות הגשה; כפית את הרוטב בצד, מקשטים עם שבב מקצב, ומפזרים את הברווז עם פלר דה sel ופלפל שחור.
מגישים את שבבי סלק הנותרים בצד, עם beaucoup DE LOVE.