סלק דבש זנגביל בלסמי מזוגג
אם יש לכם חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: דבש-סלק קלוי מזוגג בלסמי וגזר, דבש-סלק קלוי מזוגג בלסמי וגזר, ו סלק בלסמי-דבש.
הוראות
מניחים סלק במחבת חסינת תנור עם צדדים, כגון מחבת עוגה. להתיז על 1/4 כוס מים ולאטום את הדף עם רדיד אלומיניום.
מניחים בתנור וצולים עד מכרז, כ 45 דקות. מבחן על ידי פירסינג סלק עם סכין חדה-זה צריך להחליק ישר פנימה
הסר סלק מהתנור ולאפשר לבשל כמה דקות, רק מספיק כדי לטפל בהם בנוחות. לקלף סלק באמצעות סכין חיתוך חדה, או להשתעשע קצת ופשוט להחליק את העורות באמצעות הידיים. (חווית מטבח חושנית מאוד!) סלק קר לא לקלף בקלות, כדי להיות בטוח לעשות זאת בעוד הסלק עדיין חם. חותכים סלק לחתיכות. בשלב זה יש לך את האפשרות של קירור סלק עד שאתה מוכן להשתמש בהם.
מחממים את החמאה על חום בינוני במחבת גדולה ומוסיפים את הג ' ינג ' ר. מבשלים את הג ' ינג ' ר במשך דקה או שתיים, רק עד שהוא הופך ריחני.
מוסיפים את הסלק ואת הבלסמי ומערבבים. כאשר סלק חם מזוגג, לבדוק מתיקות.
הוספת דבש והעלאת המתיקות של מנה זו היא דרך טובה להציג סלק לשונאים.
הסר מהחום ומגיש חם. לחלופין, סלק אלה הם גם ממש טוב מוגש בטמפרטורת החדר כמו סלט.