קושיבינוני
מוכן ב54 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלק דבש זנגביל בלסמי מזוגג

סלק דבש זנגביל בלסמי מזוגג
אם יש לכם חומץ בלסמי, עלי בזיליקום, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: דבש-סלק קלוי מזוגג בלסמי וגזר, דבש-סלק קלוי מזוגג בלסמי וגזר, ו סלק בלסמי-דבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סלק במחבת חסינת תנור עם צדדים, כגון מחבת עוגה. להתיז על 1/4 כוס מים ולאטום את הדף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים בתנור וצולים עד מכרז, כ 45 דקות. מבחן על ידי פירסינג סלק עם סכין חדה-זה צריך להחליק ישר פנימה
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר סלק מהתנור ולאפשר לבשל כמה דקות, רק מספיק כדי לטפל בהם בנוחות. לקלף סלק באמצעות סכין חיתוך חדה, או להשתעשע קצת ופשוט להחליק את העורות באמצעות הידיים. (חווית מטבח חושנית מאוד!) סלק קר לא לקלף בקלות, כדי להיות בטוח לעשות זאת בעוד הסלק עדיין חם. חותכים סלק לחתיכות. בשלב זה יש לך את האפשרות של קירור סלק עד שאתה מוכן להשתמש בהם.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים את החמאה על חום בינוני במחבת גדולה ומוסיפים את הג ' ינג ' ר. מבשלים את הג ' ינג ' ר במשך דקה או שתיים, רק עד שהוא הופך ריחני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הסלק ואת הבלסמי ומערבבים. כאשר סלק חם מזוגג, לבדוק מתיקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1
הוספת דבש והעלאת המתיקות של מנה זו היא דרך טובה להציג סלק לשונאים.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2
הסר מהחום ומגיש חם. לחלופין, סלק אלה הם גם ממש טוב מוגש בטמפרטורת החדר כמו סלט.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב