סלק ופארו עם שקדים מעושנים
סלק ופארו עם שקדים מעושנים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 8 . מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מלח, ארוגולה תינוק, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו סלט פארו עם עוף, סלק וברוקולי, סלט פארו עם סלק, בצל ופטה, ו קערות ארוחה פארו עם סלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
סדר סלק בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ'. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף וסלק צלוי עד למכרז (1 עד 1/4 שעות). לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור לחתוך כל 6 עד 8 טריזים.
בעוד סלק צלוי, לכסות פארו עם מים קרים בקערה ולספוג 30 דקות; ניקוז, השלכת מים. להביא פארו, 4 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בינוני (2-עד 3-ליטר) סיר; להפחית חום ומבשל, חשוף, עד רק מכרז (15-20 דקות).
לטאטא יחד חומץ, דבש ופלפל עד בשילוב; להוסיף שמן בזרם, לטאטא לשלב.
להעביר פארו לקערה גדולה. מערבבים חצי ההלבשה לתוך פארו חם; מוסיפים סלק, ארוגולה, שקדים, ויניגרט הנותרים, ומערבבים בעדינות לשלב.