קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

סלק כבוש

סלק כבוש
אם יש לך מלח ופלפל, חומץ סיידר, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, סלק כבוש, ו סלק כבוש.

הוראות

1
הסר ירקות מסלק, לשמור לשימוש עתידי (ראה מתכון סלק ירוק). קרצף את הסלק מכל לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
שיטת רתיחה.
3
מניחים את הסלק בסיר בינוני לכסות עם מים על ידי אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה ואז להנמיך את החום ולשמור על מבשלים במשך 35 עד 45 דקות, בהתאם לגודל של הסלק, עד שהם פירסינג בקלות עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
שיטת קלייה. לשפשף את הסלק עם שמן זית לעטוף אותם בנייר כסף (אתה יכול לעטוף את כולם יחד, אין צורך לעטוף אותם בנפרד). צלוי בתנור 204° במשך שעה או עד שהם פירסינג בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
תן להם להתקרר למגע.
6
הרתחת את הסלק, ניקזת אותו ושטפת אותו במים קרים. השתמש באצבעותיך כדי להחליק את הקליפות מן הסלק. הקליפות צריכות לרדת בקלות. זרוק את הקליפות. רבע או לחתוך את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
7
ויניגרט על ידי שילוב חומץ סיידר, סוכר, שמן זית, חרדל יבש.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
8
לטאטא מרכיבים יחד עם מזלג. החרדל היבש יעזור לתחליב את הויניגרט. להסתגל לטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
10
מערבבים סלק ויניגרט בקערה ולאפשר להשרות במשך חצי שעה בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות