סלק מצופה במלח עם קרם פרשה חזרת
סלק מצופה מלח עם חזרת קרם Fraîche נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 152 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלק, חומץ יין שרי, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט הליבוט עם ארוגולה, סלק קלוי, וקרם פרשה חזרת, סלק בגריל עם מטבל לימון, ו תפוחי אדמה אדומים עם חזרת & קרם fraîche (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף קרם פראש, חזרת, עירית קצוצה, וחומץ יין שרי בקערה קטנה להתמזג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.מחממים תנור ל-375F.
מערבבים מלח גס, חזרת, טימין, קליפת תפוז בקערה בינונית.
מניחים שלוש תלוליות 3 כפות של תערובת מלח על גיליון אפייה קטן rimmed, מרווחים זה מזה. למעלה כל תלולית מלח עם סלק 1, ואז לכסות את כל הסלק עם תערובת מלח הנותרים, הקשה בחוזקה עם הידיים ויוצרים קרום סביב כל סלק, מכסה לחלוטין.סלק צלוי 13/4 שעות.
הסר מהתנור; לפצח קרום מלח פתוח ולהסיר סלק. לקלף סלק; לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. סדר פרוסות סלק על מגש.
מגישים עם frache קרם חזרת.