סלק צ'אטני
לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לכם סלק diam, חומץ יין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלק צ'אטני, סלק צ'אטני, ו סלק צ'אטני.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל אדום קצוץ וקוביות סלק. מבשלים עד הבצל הוא רך אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד התערובת היא עבה, על 5 דקות.
מוסיפים חומץ, צימוקים, סוכר, זנגביל, זרעי חרדל וקורט זרעי כמון. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל עד קוביות סלק רך וצ ' אטני הוא עבה, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מגניב. האם קדימה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.