קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

סלק צלוי וטבילה גבינת עיזים עם עירית ותימין

סלק צלוי וטבילה גבינת עיזים עם עירית ותימין
סלק קלוי וטבילה גבינת עיזים עם עירית ותימין הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, טימין, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו קרם סלק עם גבינת עיזים ועירית, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו גזר קלוי עם טימין וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
אם משתמשים סלק גלם, לשטוף אותם נקיים חול ולכלוך. להפריש אוויר יבש או יבש היטב עם מגבת או מגבת נייר. אם משתמשים סלק קלוי, להמשיך לשלב מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מגבות ניירמגבות נייר
4
לזרוק את הסלק בקערת ערבוב עם שמן, טימין, כמה צביטות של מלח וכ -15 טחנות של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלקסלק
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
להפוך את הסלק על תבנית אפייה לצלות עד מזלג מכרז, רועד את המחבת מדי פעם כדי להבטיח אפילו בישול, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
6
הסר סלק מהתנור והנח בצד להתקרר. (אתה יכול לעשות את זה עד כמה ימים לפני הזמן אם אתה לאחסן אותם אטום במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר וזרוק את העורות מהסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
8
חותכים סלק לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
9
הוסף את מגורי הסלק למעבד מזון או בלנדר. דופק כמה פעמים עד סלק הם מחוספס עד לחתיכות קטנות אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
10
זרוק את הסלק המעורבב לתוך קערת הגשה. להתפורר גבינת עיזים לתוך הסלק ומוסיפים את עירית ומיץ לימון. לזרוק יחד ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מיץ לימוןמיץ לימון
עיריתעירית
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים עם קרוסטיני או מקלות לחם.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני