סלק צלוי וטבילה גבינת עיזים עם עירית ותימין
סלק קלוי וטבילה גבינת עיזים עם עירית ותימין הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת עזים, טימין, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו קרם סלק עם גבינת עיזים ועירית, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו גזר קלוי עם טימין וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
אם משתמשים סלק גלם, לשטוף אותם נקיים חול ולכלוך. להפריש אוויר יבש או יבש היטב עם מגבת או מגבת נייר. אם משתמשים סלק קלוי, להמשיך לשלב מעבד מזון.
לזרוק את הסלק בקערת ערבוב עם שמן, טימין, כמה צביטות של מלח וכ -15 טחנות של פלפל.
להפוך את הסלק על תבנית אפייה לצלות עד מזלג מכרז, רועד את המחבת מדי פעם כדי להבטיח אפילו בישול, כ 40 דקות.
הסר סלק מהתנור והנח בצד להתקרר. (אתה יכול לעשות את זה עד כמה ימים לפני הזמן אם אתה לאחסן אותם אטום במקרר.)
הסר וזרוק את העורות מהסלק.
הוסף את מגורי הסלק למעבד מזון או בלנדר. דופק כמה פעמים עד סלק הם מחוספס עד לחתיכות קטנות אבל עדיין עבה.
זרוק את הסלק המעורבב לתוך קערת הגשה. להתפורר גבינת עיזים לתוך הסלק ומוסיפים את עירית ומיץ לימון. לזרוק יחד ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים עם קרוסטיני או מקלות לחם.