סלק קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 139 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סלק, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סלק קלוי, סלק קלוי, ו סלק קלוי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות.
הסר את צמרות ואת השורשים של סלק לקלף כל אחד עם מקלף ירקות.
חתוך את הסלק בחתיכות 1 1/2 אינץ'. (סלק קטן יכול להיות חצוי, בינוני לחתוך ברבעים, סלק גדול לחתוך בשמיניות.)
מניחים את סלק לחתוך על תבנית אפייה ולזרוק עם שמן זית, עלי טימין, מלח ופלפל. צולים במשך 35 עד 40 דקות, מסתובבים פעם או פעמיים עם מרית, עד הסלק הם במכרז.
הסר מהתנור ומיד לזרוק עם חומץ ומיץ תפוזים.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים חמים.